1. otopenicitygardens.ro – este denumirea comerciala a INTERNATIONAL DEVELOPMENT SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in București, str. Nicolae Filipescu nr. 53-55, et. 7, cam. 40, sector 2, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/2688/2011, cod unic de inregistrare fiscala RO28146481.

2. Otopeni City Gardens respectă legile în vigoare privind confidențialitatea datelor. Otopeni City Gardens se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului www.otopenicitygardens.ro către terți și să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu clienții săi, precum și în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului, ofertele și politica companiei.

3. Protecția datelor cu caracter personal

Prin oferirea datelor dvs. ne dați consimțământul pentru a le introduce în baza noastră de date, cu respectarea strictă a prevederilor legale referitoare la protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestora.

4. Utilizatorii au dreptul de a cere în mod gratuit următoarele:

  • confirmarea prelucrării sau nu a datelor personale;
  • rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor furnizate a căror prelucrare nu este conform dispozițiilor Legii nr. 677/2001; încetarea prelucrării datelor personale;
  • încetarea expedierii de mesaje promoționale.

Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteți trimite o cerere scrisă, datată și semnată pe adresa de email: contact@otopenicitygardens.ro sau la adresa GLOBAL INTERNATIONAL DEVELOPMENT SRL, București, str. Nicolae Filipescu nr. 53-55, et. 7, cam. 40, sector 2.

5. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

5.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a otopenicitygardens.ro, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

5.2. Clientului/Cumparatorului/Utilizatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de otopenicitygardens.ro, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al otopenicitygardens.ro asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al otopenicitygardens.ro.

5.3. Orice Continut la care Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre otopenicitygardens.ro si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea otopenicitygardens.ro cu referire la acel Continut.

5.4. Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului.

5.5. In cazul in care otopenicitygardens.ro confera Clientului/Cumparatorului/Utilizatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea otopenicitygardens.ro pentru respectivul Client/Cumparator/Utilizator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

5.6. Niciun Continut transmis catre Client, Utilizator sau Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea otopenicitygardens.ro si/sau al angajatului/prepusului otopenicitygardens.ro care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

5.7. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.