Despre noi

Dezvoltatori cu peste 10 ani experienta

Numeroase proiecte finalizate.

Respect pentru natura.

GLOBAL INTERNATIONAL DEVELOPMENT

Un grup de dezvoltatori imobiliari experimentați, activi în zona Europei centrale, și cu precădere în România, încă din 1995.
Compania deține un portofoliu impresionant de proprietăți și câteva bijuterii imobiliare, în special în capitala țării.
Ne bazam pe stransa legatura dintre spatiul interior construit si exterior cu un mare respect pentru natura.
Ne indreptam privirea intotdeauna asupra clientilor nostri, de aici a pornit si conceptul „City Gardens”. Ca rezultat final sa avem un mediu ambiant placut si clienti satisfacuti de serviciile oferite.

Construim cu echipa potrivită

Compania Global Romania, deținătoarea proiectului Otopeni City Gardens, este în măsură ca, după mai bine de 20 de ani de experiență în domeniu pe piața românească, să poată colabora numai cu profesioniști de elită - fie ei arhitecți, constructori, antreprenori, distribuitori de materiale, etc, putând astfel garanta o calitate superioară a lucrărilor, serviciilor prestate și materialelor.
De asemenea, termenele sunt respectate cu strictețe, astfel încât toate proiectele de construcții sunt la standardele si termenele angajate.
În birourile din București ale companiei lucrează specialiști recunoscuți în imobiliare, management și construcții, iar una din echipele noastre de top se ocupă direct de proiectul Titan City Gardens, finalizat cu succes în sectorul 3 al capitalei.